Sale

Op onze sale pagina staan al onze producten die we met een aanbieding kunnen verkopen.

Deze goedkope haagplanten hebben verschillende redenen waarom ze op deze pagina vol korting terecht komen. 

  1. Sommige planten zijn zogenaamde 1-takkers in sommige laurieren en ligustersoorten met grotere maten. Deze planten willen we niet voor de volle mep verkopen omdat er maar 1 tak de maat haalt die we aan de plant aangeven. Wij streven er namelijk altijd aan bij deze soorten dat de plant minimaal 2 takken heeft die de lengte halen, zodat je zo snel mogelijk een volle haag hebt en je gelijk 'wat hebt staan'. De plant is hierdoor wat dunner van vorm en zal wat langer de tijd nodig hebben om te volgroeien tot een volwaardige haag. Maar onthoud; de planten zijn hierdoor zeker niet minder goed! Geef ze wat liefde & water, dan ze groeien als kool.
  2. Daarnaast staan hier soms kleinere partijen die we over hebben op. Deze mogen voor een mooi prijsje weg, omdat we dan plaats kunnen maken om nieuwe planten te kweken. Het zijn goede kwaliteit planten, maar als ze mee op gaan dan kunnen we de nieuwe kweek beginnen.
  3. Ook hebben we weleens wat leuke artikelen 'gewoon' in de korting. Het doel is en blijft namelijk om zoveel mogelijk mensen een groenere omgeving te bieden. Daarom vinden we het soms leuk om wat plantsoorten in het zonnetje te zetten. Die kun je ook vinden op deze pagina vol goedkopere planten.

Mocht je hier toch niet kunnen vinden wat je zoekt? Ga dan naar onze haagplanten pagina voor ons volledige assortiment.